Gouden Porseleinen Mokken

Pols Potten Porseleinen Mokken

Koffie drinken uit gouden porseleinen mokken van Pols Potten maakt je instant happy, Queen Elizabeth en Prinses Kate tegelijk. Echt waar.

Zomer 2015 werd ik opslag verliefd op de gouden mokken. Samen met een vriendin liep ik, langs de winkeltjes in de pijp. Om precies te zijn Gerard Douwstraat. Het was, zoals altijd, niet de bedoeling om geld uit te geven. Maar zoals jullie aan mijn post kunnen zien, is dat toch wel echt gebeurd.

Als een ekster spotte ik de gouden mokjes en sleurde mijn vriendin naar binnen. Beide waren wij opslag verliefd! Hoe kan het ook anders. In onze realiteit hebben we wel 1001 voordelen bedacht waarom wij de mokken moeten kopen. Als een stelletje economen, dachten wij slim te zijn door de kosten te delen en dus ook de mokken. Want ze zaten per 4 in een prachtig zwart doosje. Alleen al het doosje hebben wij een uur opgehemeld. Laat staan het gouden kleurtje van de mokken en de “redelijke” prijs voor porselein. Alles klopte. De een houdt de ander ook niet tegen. Dat geeft niet. Zo’n vriendin moet iedereen hebben, eentje maar hoor, anders ben je blut. In 2016, heb ik mijn mokjes herenigd met nog 2 paar. Ze zijn nu compleet.

Mijn doel is bereikt, ik kan meerdere vriendinnen uitnodigen voor op de koffie, chocolade mouse eruit eten en met kerst de mokken gebruikt voor de toetjes. Het recept van de chocolade mouse kan je hier terug vinden.

 

Review:

• Vaatwasbestendig: nee
• Magnetron : nee, gouden kleur vervaagt en kopjes worden bloedheet (spreek uit ervaring)
• Was het met de hand, met de zachte kant van de spons.

Tags from the story
, ,
Written By
More from DailyMary

Cashew Roomkaas

Met een paar ingrediënten kan je snel en makkelijk een cashew roomkaas...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *